Hansen-Kragh logo Hansen-Kragh logo
Hansen-Kragh.dk
Musicaler i topklasse

Truslen Fra Den Sorte Galaxe

Truslen Fra Den Sorte Galaxe

Space musical - med en duft af cayennepeber!

Forestillingen er for børn i alle aldre, og der er masser af morskab for alle i såvel handling som replikker. Hvis man undervejs får fornemmelsen af at det lugter af andre og mindre interessante "raket-operaer", er man ikke helt ved siden af.

Der kræves et ensemble på 10-15 aktører, gerne en gruppe dansepiger og mange scener lige så gerne suppleret med statister. Alle roller kan i princippet spilles af såvel voksne som børn.

Forestillingen varer 90 min. og kan glimrende spilles uden pause. Mange scener kan spilles uden kulisser eller med enkle sætstykker, men det vil pynte gevaldigt med nogle flotte møbler og apparater til tronsalene og et rapt rumskibs-interiør.

Om teksten

Truslen Fra Den Sorte Galaxe er helt bevidst lavet med diverse space-film mere end i bagtankerne. Så de elementer, der indgår, vil være bekendt for såvel børn som voksne.

Der er absolut ingen pædagogiske snurrepiberier gemt væk af vejen. Det er ren underholdning.

Om handlingen i Truslen Fra Den Sorte Galaxe

Det er år 8016 efter Einsteins fødsel. De to Emperier Argonia og Markanian har ligget i krig i århundreder, men er næsten blevet gode venner.

Det forestående bryllup mellem Keizer Argons datter, Prinzezze Alizia, og Prinz Mikkel, søn af Keizer Marzoom og Keizerinde Leeda fra Markanian vil snart forene hele universet.

MEN ... i universet bag den sjette dimension - skjult bag talrige sorte huller - sidder Fyrst Garazol, herskeren over Den Sorte Galaxe.

Han har lagt den skumle plan, at han vil overtage Prinz Mikkels plads, blive gift med Prinzezzen og dermed opnå magten over det totale univers. Og han ser desværre ud til at have held med den plan.

Heldigvis lykkes det en Arkiv-robot at slippe ud af det besatte Keizerpalads i Markanian. Den møder drengen Chamik, som forstår, hvor stor faren er for universet.

Chamik og robotten finder frem til smuglerflyveren Kaptin Jackie, som kun nødtvungent indvilliger i at hjælpe.

Vil det lykkes den lille gruppe at modstå den uhyggelige fjende og redde universet?

Og hvorfor kan Garazol ikke lide cayennepeber?Teatermasker med noder

Musikeksempler fra Truslen Fra Den Sorte Galaxe

Her snakker vi primært moderne rytmer, præget af de redskaber, man også kan lave rigtig god musik på: computere. Men man behøver ikke at være bange for at det elektronisk musik. Lutter sangbare og ørehængende slagere finder man her!

Uddragene af musikken, som er 1-2 minutter lange, er gemt i MP3-format. Klik på sangtitlen kræver, at Windows Media Player (f.eks) er sat til at afspille MP3-filer direkte. Du kan også [højreklik-]downloade musikeksemplet med sangtitel-linket.

Udvalgte sangtitler som MP3

Ouverture

Her kommer vor hersker: Garazol

Jeg er en fri fugl - Chamik og robottens sang

Spacelove - Prinz Mikkel og Prinzezze Alizias duet

Kom med - Så skal der samles cayennepeber


Læs evt. om Brug af musikeksemplerne

Til toppen af siden