Hansen-Kragh logo Hansen-Kragh logo
Hansen-Kragh.dk
Musicaler i topklasse

Mindre musicaler

I 2008 skrev Jens en 1-times westernkomedie til Teatergruppen KLIMA - trofast aftager af vores store musicaler - og eftersom instruktøren dengang tilfældigvis var gift med Jacob, fik hun ham til at skrive sangtekster til nogle gamle hits, han havde i skuffen. Og resultatet blev, at forestillingen blev beriget med 5 sange.

Derfor findes lige præcis den westernkomedie både i en ren skuespil-udgave og en udgave med musik. Begge udgaver udgives af Dansk Teaterforlag.

Ingen kan vide, om ikke der skulle dukke flere af den slags forestillinger op i vor portefølje.Pistol Pete og Mama Joe Pistol Pete og Mama Joe

Pistol Pete og Mama Joe

En westernkomedie

Kan lejes/opføres med og uden musik!

55-70 min. / 2 akter
Der kræves et ensemble på 9-15 aktører.
Næsten alle roller kan i princippet spilles af såvel voksne som børn.

Om handlingen i "Pistol Pete og Mama Joe"

Foregår i "Mama Joe's Saloon", den obligatoriske western-saloon med 'hyggerum' på 1.sal, en morgen, hvor en lille fugl har sunget om, at den berygtede skurk, Pistol Pete, er med diligencen.

Byens sherif gør sig store anstrengelser for at kunne arrestere slynglen. Andre ser lejligheden som løsningen på deres problemer eller er bare rædselsslagne.

Sheriffens lidt vel nærsynede kone, derimod, har mere travlt med at skaffe sin mand anden underbeklædning end hans skottekilt!! - samt holde styr på deres datter, Mary, som åbenbart også venter på nogen, der skal komme med lige præcis den diligence.

Og - hvad kun de færreste ved - de moderne tider er på nippet til at indtage den lille by!

Hvad Pistol Pete så skal i den lille gudsforladte flække, er der ingen der interesserer sig for. I starten.

Og hvordan er det lige, at han har fået det drabelige tilnavn?"Pistol Pete & Mama Joe" findes som nævnt i to udgaver. Besøg Dansk Teaterforlag og foretag det sværeste valg i jeres teaterliv: en rigtig sjov 'hesteopera' med eller uden musik!

Gå til Kontakt-siden

Til toppen af siden